Sunday, April 29, 2012

Wooden heart

Hallo lieve allemaal, welkom nieuwe volgers!

Ben de laatste tijd druk aan de knutsel geweest, alleen even wat minder tijd gehad op het ook op het blog te zetten. Maar daar gaan we nu weer verandering in brengen hoor.

Een tijdje geleden had ik al op het blog van Ellen een mooi houten hart gezien. Gelukkig schreef ze dat hij nagemaakt mocht worden. Ik had nog wat vergrijsde plankjes liggen, net als die ik in de vorige post gebruikt heb. Gisteren heb ik ze aan elkaar gelijmd en er een hart uitgezaagd met mijn nieuwe decoupeerzaag. Die had ik nog niet en ik wilde niet steeds mijn zwager lastigvallen. Dus meteen de zaag getest, met hulp van mijn mannetje hoor, en het gaat super! Ben er erg blij mee, dus van nu af aan is er hier geen plankje meer veilig. Hihi.


Ik ben er blij mee. Er zullen er nog wel een paar volgen denk ik.

Liefs Wendy

5 comments:

 1. Hey Wendy..Die is erg leuk geworden zeg..Printje dr op? Ben benieuwd wat je met het printen op hout gaat doen. We zien het vast wel verschijnen.
  Lieve groetjes, Elly

  ReplyDelete
 2. Mooi hoor en heel handig dat je dat zelf kan maken!! Met een paar dunne latjes aan de onderzijde kun je er zelfs een broodplank van maken, leuk om hapjes op te serveren!

  Een fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

  ReplyDelete
 3. Deze is in elk geval heel goed gelukt. Een prachtig stoer hart! Dit is de basis, benieuwd hoe je er verder mee gaat!
  Succes!

  Lieve groet,
  Gerry

  ReplyDelete
 4. Hoi Wendy,
  En wat is het mooi geworden. Ik heb verleden jaar ook een decoupeerzaag aangeschaft. Wilde heel graag zelf een rekje voor in de keuken maken, en daarbij was dat apparaat wel heel erg handig hoor... En ook fijn dat ik niet een ander lastig hoefde te vallen daarvoor...
  Ik wens je een heel fijne koninginnedag morgen,
  Lieve groet,
  Mirjam

  ReplyDelete
 5. Wat een prachtig hart, echt heel erg mooi geworden. Zo zie je maar
  dat je met een goed idee zo iets leuks kan maken!
  Fijne dag,

  Groetjes,
  Esther

  ReplyDelete

Leuk dat je een reactie achterlaat. Bedankt!